Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad - alias gruppen HipSomHap - går på scenen kl. 17 ved sankthansfesten Græsted Folkepark. Pressefoto

Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad - alias gruppen HipSomHap - går på scenen kl. 17 ved sankthansfesten Græsted Folkepark. Pressefoto

Græsted fejrer sankthans med hiphop

arrangement Sankthansfesten i Græsted Folkepark, der allerede er kendt for at være børnevenlig, går et gear op søndag 23. juni, hvor gruppen HipSomHap leverer et svedigt show med seje rim, syge beats og hip-hop-attitude i børnehøjde.

Gruppen består af Anna Spejlæg og Johnny Ligeglad, og de to går på scenen allerede kl. 17 med deres show til glæde for især de 6-12-årig. Gruppen er mest kendt for hittet 'Min far', men har også leveret musik til DR Ramasjang.

Efter mini-koncerten, som varer ca. 45 minutter, er er der mulighed for grille sin medbragte aftensmad, og kl. 18.30-19.30 er der aktiviteter for børn og deres forældre med løb på tid rundt i hele Folkeparken, snobrød med De Grønne Spejdere og fodbold med Græsted IF.

Allerede kl. 19.30 er der båltale og fællessang, og bagefter bliver Sankthansbålet tændt. Kl. 20 inviteres på gratis kaffe, te eller saft og lækker kage. Arrangørerne opfordrer til, at man selv medbringer glas/kop for at spare på plastikken.

I tilfælde af hård blæst og regn, rykkes festen til BLIK og Gribskolen.

jesl

Publiceret 21 June 2019 11:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl