Filmen ”Rocketman” vises i Tisvilde Bio. Pressefoto

Filmen ”Rocketman” vises i Tisvilde Bio. Pressefoto

Elton John i Tisvilde Bio

Film Den danske premierefilm ”De frivillige” fortsætter i Tisvilde Bio. Filmen handler om forretningsmanden Markus Føns med forbindelser til underverdenen. Markus bliver varetægtsfængslet, og i fængslet bliver Markus banket af en gruppe rockere, og han må gå i frivillig isolation blandt de svage fanger. De svage fanger har et fangekor, hvor Niels er korleder, men Markus er snart i kamp med Niels om denne plads. Filmen kan ses 17. til 20. juni og 22. juni kl. 20 ”The Bookshop” er et engelsk drama efter en roman af Penelope Fitzgerald. Florence kommer til en lille by i det østlige England i 1959 med ønsket om at åbne en boghandel. Det er ikke så let, da der er stærke lokale kræfter på spil. Kærligheden til bøger åbner imidlertid op for nye venskaber for Florence. Filmen vises 21. juni kl. 15 Den sidste film er ”Rocketman”, der handler om Elton Johns unge år. Taron Egerton spiller hovedrollen, og historien fortælles gennem Elton Johns klassikere som ”Your Song” og ”Don't Go Breaking My Heart”. Filmen vises 22. juni kl. 16.

Kapp

Publiceret 21 June 2019 11:30

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl