DEBAT: En ekstrem god service fra Gribskov Kommune

Af
Preben Føltved

Sandagervej 16

Udsholt

debat I mandags afleverede vi glas og flasker til genbrug på omlasteområdet ved Brugsen i Blistrup. Som afslutning på det tabte jeg bilnøglerne i dybet.

Nu var gode råd dyre. Fra brugsuddeleren fik vi et telefonnummer til forvaltningen.

Jeg fik aldrig fat i navnet på den venlige person, som medfølende tilbød at ringe til den medarbejder, som med sin kran på bilen kunne løfte affaldsbeholderen op og som, hvis den ikke indeholdt ret meget affald, ville kunne tømme indholdet ud på pladsen og finde nøglen.

Kort efter ringede personen fra forvaltningen igen og fortalte, at medarbejderen fra Genbrug og Ressourcer ville være hos os om ti minutter. Fantastisk.

Her kom vor redningsmand: endnu en meget venlig medarbejder kiggede på sagerne og løftede resolut affaldsposen op, tømte den og gravede vores bilnøgle frem af glasskårene. Siden hjalp vi med at smide glas og flasker op i containeren igen.

Efter mange taksigelser kunne vi fortsætte vor tur.

Se, det er en hjælp og en service fra Gribskov kommune og Genbrug og Ressourcer, vi gerne vil sige mange tak for og fortælle om til alle og enhver.

Publiceret 24 May 2019 10:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl