Kom til foredrag om livsglæde

Foredrag Så kan du komme til et foredrag, der hedder ”Livsglæde i med- og modgang”. Det bliver afviklet 28. maj fra kl 19 til 21 i Frivilligcenter Græsted.

Forfatter og foredragsholder Trine Alvilda Jensen er aftenens underviser. Hun vil fortælle om, hvordan vi bevarer vores livsglæde, humor og helbred, holder vores sjæl ung og tør leve i nuet, og hvordan man kan tage vare på sig selv.

Der kan stilles spørgsmål undervejs. Der er gratis adgang til foredraget, og man skal tilmelde sig på telefon 4839 4930.

Publiceret 23 May 2019 19:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl