Nakkehoved Fyr har fødselsdagsfest. Pressefoto

Nakkehoved Fyr har fødselsdagsfest. Pressefoto

Fyret har fødselsdag

Fødselsdag med gratis adgang og lagkage

Fritid Søndag 12. maj holder Nakkehoved Fyr sin årlige fødselsdagsfest, hvor alle har gratis adgang, og der bliver serveret gratis kakao og lagkage. Alle er velkommen til både at nyde de skønne omgivelser og komme til tops i fyret, samt at gå på opdagelse i dansk fyrvæsens historie. Fyret er åbent kl. 11 til 16, og der er kakao og lagkage fra kl. 12. Det er den 15’ende sæson med Fyrhistorisk Museum på Nakkehoved.

Kapp

Publiceret 10 May 2019 14:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl