Jens-Erik Hansen har sagt farvel efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme - heraf ti år som formand. Pressefoto

Jens-Erik Hansen har sagt farvel efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme - heraf ti år som formand. Pressefoto

Farvel efter 40 år i fjernvarme-bestyrelsen

navne Jens-Erik Hansen siger efter 40 år i bestyrelsen for Græsted Fjernvarme A.M.B.A. farvel. Der er afskedsreception den 10. maj på Fjernvarmeværket.

Jens-Erik Hansen blev valgt ind i bestyrelsen i 1978 og har siden været menigt medlem, kasserer, sekretær og formand fra 2008 til 2018.

Han fremhæver den tekniske og teknologiske udvikling i fjernvarmen som den mest markante udvikling i hans tid.

Græsted Fjernvarme skiftede fra tung fuelolie til den langt billigere og renere fiskeolie i midten af 80’erne. Det billigere brændsel gjorde, at Græsted Fjernvarme kunne renovere ledningsnettet og sætte varmeprisen markant ned.

Trods de store investeringer har Græsted Fjernvarmes priser ligget stabilt lavt, så varmeprisen i dag er den samme som for 20 år siden.

65-årige Jens-Erik Hansen er efter flere end 44 år i Sparekassen SDS og Nordea gået på pension lige som hans kone Ulla er.

De nyder nu at have tid og vil blandt andet forbedre deres golfspil og nyde samværet med deres to børn og to børnebørn, der bor tæt på.

jesl

Publiceret 10 May 2019 11:30

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl