Onsdag 15. maj holdes Ree Golf Open 2019 som holdturnering. Pressefoto

Onsdag 15. maj holdes Ree Golf Open 2019 som holdturnering. Pressefoto

Ree Golf inviterer til holdmatch

arrangement Ree Golf Elite vil gerne støtte elite- og juniorspillerne og indbyder derfor til en golfdag i samarbejde med sponsorerne - Ree Golf Open 2019 onsdag 15. maj.

Matchen afvikles som en holdturnering med firemands hold, hvoraf de tre bedste scores pr. hold er tællende. Der spilles stableford og max 36 i hcp og med 7/8 hcp.

Pris pr. hold 6.000 kr. Tilmelding til: thola@orsted.dk. Mere info på www.reegolfklub.dk.

jesl

Publiceret 09 May 2019 19:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl