Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto

Ole Henriksen kommer forbi Gribskov og fortæller om sit liv og job. Pressefoto Ritzau Scanpix

Ole Henriksen kommer til Gribskov

Foredrag Ole Henriksen - den danske cremekonge i USA - kommer på besøg i Gribskov Kultursal tirsdag 22. oktober kl. 19.30 med sit show 'The Ole glow show'.

"Finder Ole Henriksen virkelig selv på hvilke ingredienser, der skal i hans produkter? Danser han også med sine ansatte og kollegaer ude på verdensscenen? Og hvordan er det lykkedes for den lille nordjyde at opbygge et verdensomspændende luksusbrand og blive en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd på verdensscenen nogensinde," skriver Gribskov Kultursal i en pressemeddelelse.

Det er helt nyt, at Ole Henriksen tager ud og holder foredrag og et af stederne, han kommer, er altså Gribskov. I løbet af foredraget vil han komme ind på emner som hans forretningssans, hans idérige, motiverende og inspirerende indgangsvinkel til iværksætteri og ikke mindst hans helt ekstraordinære positive og anerkendende tilgang til livet som leder og kæmpe forbillede for tusinder af mennesker i hele verden. Oles livsglæde gennemsyrer hele hans dagligdag. Billetter kan købes på www.gribskovbilletten.dk.

Kapp

Publiceret 09 May 2019 16:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl