Kom til debatmøde 15. maj. Pressefoto

Kom til debatmøde 15. maj. Pressefoto

Klimadebat på biblioteket

Miljø Klima, miljø og natur er blandt de højst prioriterede temaer til de kommende valg til EU og Folketing. Derfor er der 15. maj debat om emnerne på Gilleleje Bibliotek, da det er områder, der har afgørende betydning for vores fremtidige livskvalitet. Ekstremt vejr, rent drikkevand, ægte natur og sikring af tilstrækkelige råstoffer er nogle af de ting, man kommer ind på til debatten, som er arrangeret af repræsentanter fra venstrefløjen under overskriften Grønt Gribskov.

Til debatten kan man møde repræsentanter fra Alternativet, Enhedslisten og SF, der er opstillet i Gribskov Kommune. Debatten begynder kl 19 og forventes afsluttet kl 21.

Publiceret 09 May 2019 11:30

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl