'Indviklet udvikling' er bare et af de mange kunstværker rundt omkring i Gilleleje, som man kan blive klogere på på en rundtur 11. maj. Pressefoto

'Indviklet udvikling' er bare et af de mange kunstværker rundt omkring i Gilleleje, som man kan blive klogere på på en rundtur 11. maj. Pressefoto

Rundtur til Gillelejes mange kunstværker

arrangement I Gilleleje by og nærmeste omegn findes en hel del kunstværker og mindesmærker, som man i det daglige måske ikke lægger så meget mærke til.

Det rådes der bod på lørdag 11. maj, når Gilleleje Bibliotek i samarbejde med Gribskov Arkiv byder på en rundtur i Gilleleje, hvor man skal se nærmere på disse -værker og -mærker.

I spidsen går Per Frederiksen, frivillig medarbejder på arkivet, og på turen fortæller han om genstandene.

Rundturen begynder kl. 11 på Kulturbroen ved Kulturhavn Gilleleje, og den varer omkring en time.

Almindeligt fornuftigt fodtøj samt påklædning efter vejrudsigten anbefales.

Det er gratis at deltage - mød bare op.

jesl

Publiceret 08 May 2019 19:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl