Udvalgsformand: Plan for Helsinge er foreslået før

Af
Pernille Søndergaard (NytGribskov)

formand Udvikling, By og Land

Debat Den tidligere formand for udvalget for strategi og samskabelse Jesper Behrensdorff præsenterer i et læserindlæg i Ugeposten ideen om sivegade i Helsinge Bymidte. Denne tanke er ikke ny, men foreslået tidligere af blandt andet den daværende udvalgsformand for Plan, Morten Ulrik Jørgensen. Allerede den gang blev det klart for alle, at en ændring i Helsinge midtby skal ske i samskabelse med Helsinge Bymidte og ikke blot som et politisk initiativ uden den fornødne opbakning fra vores medborgere og erhverv i Helsinge.

LÆS JESPER BEHRENSDORFFS INDLÆG HERUNDER

På denne baggrund er det besluttet i Udvikling, By og Land, at der skal opstartes en samskabelsesproces, hvor netop erhverv og beboere i Helsinge, skal inviteres med til at udarbejde “Fremtiden i Helsinge Bymidte”. I udvalget ser vi frem til denne proces og ikke mindst frem til at høre de input, der kommer fra beboere og erhverv i Helsinge.

Publiceret 05 May 2019 07:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl