Borgerne inviterers til møde i Tinghuset i Helsinge 30. april og komme med ideer til indholdet i det fremtidige kulturhus. Foto: Per S. Hansen

Borgerne inviterers til møde i Tinghuset i Helsinge 30. april og komme med ideer til indholdet i det fremtidige kulturhus. Foto: Per S. Hansen

Kom med ideer til udvikling af Tinghuset

borgermøde Der er planer om, at Helsinge Bibliotek flytter i Tinghuset, altså den gamle retsbygning på Vestergade 2 i Helsinge.

Gribskov Kommune inviterer derfor til en aften i Tinghuset tirsdag 30. april kl. 19, hvor man sammen kan udvikle ideer til et spændende kulturhus med masser af liv, fællesskab og aktivitet:

Det kan være kodning, mødre- og fædregrupper, robotter, debatter, dokufilm, litteratur, foredrag, musik, saks & papir, brætspil, mødested, slægstcafé, spiseaftener, dans eller andet, foreslår kommunen i en pressemeddelelse.

jesl

Publiceret 23 April 2019 19:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici