Ved et foredrag 13. februar i Luthersk Missionsforening i Gilleleje fortæller Marianne Korsholm om sit seneste møde med Etiopien. Pressefoto

Ved et foredrag 13. februar i Luthersk Missionsforening i Gilleleje fortæller Marianne Korsholm om sit seneste møde med Etiopien. Pressefoto

Marianne Korsholms nye møde med Etiopien

foredrag Allerede som yngre lærer blev Marianne Korsholm fra Hillerød bidt af sit arbejde på det afrikanske kontinent. Det blev dengang til flere års ophold i Tanzania med undervisningsopgaver.

Hendes energi og initiativ har i en mere moden alder ført hende tilbage til Tanzania og Etiopien i flere omgange.

Senest har hun boet i Etiopien, hvor hun har undervist både udlændinges børn og lokale teologistuderende i sprogfag.

Marianne Korsholm holder onsdag 13. februar kl. 14.30-16.30 foredrag om sit seneste møde med landet Etiopien ved et eftermiddagsmøde i Luthersk Missionsforening, Vesterbrogade 22 i Gilleleje. Det gør hun ved hjælp af både ord og billeder.

Arrangementet er gratis. Der serveres kaffe midtvejs. Alle interesserede er meget velkomne.

jesl

Publiceret 10 February 2019 07:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.