Mini Clubman får en mindre overhaling, som giver en tand mere personlighed til den lille stationcar. Foto: Mini

Mini Clubman får en mindre overhaling, som giver en tand mere personlighed til den lille stationcar. Foto: Mini

Facelift til Mini

Den lille stationcar fra Mini får en let opfrisker, som mest omfatter kosmetik

Af
Jens Overgaard

ændring Et af de mest praktiske medlemmer af Minifamilien får nu en let overhaling.

Det er stationcaren Mini Clubman, som efter fire år på banen strammes op med en let ændret front og opgraderinger indenbords.

Bilen, der som resten af den tredje generation af det BMW-ejede Mini-mærke er designet af danske Anders Warming, er dog kun beskedent ændret.

Modellen får bl.a. mulighed for nye full LED-forlygter med præcist matrix-lys til lang rækkevidde og baglygter med Union Jack-design, som vi har set på flere af de andre modeller.

Motorprogrammet omfatter benzinmotorer på 102 hk, 136 hk og 192 hk samt dieselmotorer på 116 hk, 150 hk og 190 hk.

Fiduserne

Den er også stadigvæk fuld af fiduser. Som nu de frække split-bagdøre, som er et kunststykke i sig selv. De er nu mest et sjovt påfund, og kan mod merpris åbnes ved at sparke et par gange med foden ind under kofangeren.

I Mini-kredse retter opmærksomheden sig dog i høj grad mod den kommende elektriske version af den lille bil, som ventes på banen senere i år.

Anders Warming, der også har været hos modermærket, BMW, er ikke længere selv hos Mini. Han skiftede for et par år siden til tyskkinesiske Borgward.

Modellen får bl.a. mulighed for nye full LED-forlygter med præcist matrix-lys til lang rækkevidde.

Publiceret 08 May 2019 15:45

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl