Juleteater på det lokale bibliotek

Jul Så er der juleteater på Gilleleje Bibliotek. Forestillingen hedder 'Hvem har stjålet nissekraften?'. Stykket er for børn mellem tre og 10 år og bliver opført 15. december klokken 11 på Gilleleje Bibliotek. Teaterforestillingen er gratis, så man skal bare møde op.

Stykket handler om nissen med det mærkelige navn, som de andre nisser griner af. Nissen mister det allervigtigste og pludselig er julens trylleri borte. Hvem har dog gjort sig til tyv af noget så betydningsfuldt? Og hvorfor? Svarene på de spørgsmål skal ikke gives her. Dem giver forestillingen i en vidunderlig fortælling om jul, venskab og kærlighed. Pakket ind i poetisk julegavepapir med små overraskelser, næsten ægte magi og en lille smule uhygge i børnehøjde, skriver Gribskov kommunes biblioteker i en pressemeddelelse.

Kapp

Publiceret 02 December 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.