Så er der julekoncert med koret Concentus. Pressefoto

Så er der julekoncert med koret Concentus. Pressefoto

Julekoncert med koret Concentus

Jul Koret Concentus holder i år julekoncert i Græsted Kirke tirsdag 10. december klokken 19.30.

Koret vil dels synge kormusik, som ikke er direkte knyttet til julen, men også værker, som sikrer julestemningen med både kendte og mindre kendte julesange.

Der vil traditionen tro være instrumentale indslag.

Medvirkende er Troels Toft på trompet, og Ole Backer Mogensen med sang. Susanne Clod Pedersen er korets faste pianist og Marianne Rygh er dirigent.

Der er gratis adgang til koncerten.

Publiceret 02 December 2019 14:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.