Baldoni´s julecirkus er klar til at underholde hele familien i Gilleleje Hallen. Pressefoto

Baldoni´s julecirkus er klar til at underholde hele familien i Gilleleje Hallen. Pressefoto

Baldonis julecirkus kommer til Gilleleje

Så er det tid til julecirkus. Fredag 20. december klokken 17.00 gæster Baldonis julecirkus Gilleleje Hallen.

"Baldonis nisser er som altid i hopla. I år bliver manegen fyldt med nisser fra nær og fjern. I forestillingen er der jonglerende nisser, balancenisser, kravlenisser, spillenisser og klovnenisser. Der er simpelthen nisser og jul i overflod. De er utålmodige og ellevilde for at vise jer hvad de kan, så derfor er de allerede trukket i det fineste nissetøj og venter kun på jer," skriver Baldoni i en pressemeddelelse og fortsætter:

"De kække drillenisser Nis og Nisseline har haft god tid til at udtænke nye planer og er klar til helt nye drillerier. Nyd den glade julegris Anton Antonius’ frække og sjove påfund, som helt sikkert får smilet frem hos alle, selv de mest julestressede voksne. Den kære gamle Julemand har også lovet at komme, selvom han har meget travlt, for han vil da ikke skuffe alle de dejlige forventningsfulde børn og voksne.2

Billetter kan købes på telefon 2086 6010 eller på på julecirkus.dk.

Publiceret 02 December 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.