Dukketeater og madi kirke

arrangement Villingerød Kirke får 11. december kl 18 besøg af Nifingers Gospel Magic & Events, som på kreativ vis formidler evangeliet om Jesus Kristus til børn.

Dukketeateret formidler den klassiske julefortælling fra nye vinkler hvert år. Endvidere vil der være trylle- og bugtalershow.

Inden dukketeateret inviteres til aftensmad.

Villingerød Kirke ser frem til at favne julen i børnehøjde denne aften. Deltagelse er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

jesl

Publiceret 01 December 2019 10:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.