Tyven opdagede, at beboerne var hjemme og løb derfor fra stedet.

Tyven opdagede, at beboerne var hjemme og løb derfor fra stedet. Modelfoto: Adobe Stock

Tyv blev opdaget: Måtte tage flugten

En indbrudstyv opgav sit forehavende og stak af, da han onsdag ved middagstid ville bryde ind i en villa på Falkevej i Helsinge. Her opdagede tyven, at beboerne var hjemme og løb derefter fra stedet. Han beskrives som en mand på 25-40 år, 170-190 cm høj, spinkel og iført hue. Han medbragte et koben, oplyser Nordsjællands Politi.

CJ

Publiceret 21 November 2019 10:33

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.