Ved 15-tiden lettede akuthelikopteren fra Helsinge med kurs mod Rigshospitalet.

Ved 15-tiden lettede akuthelikopteren fra Helsinge med kurs mod Rigshospitalet. Foto: Claus Johansen

Kvinde blev klemt fast under bil: Nu er der nye oplysninger

Uvist om 18-årig kvindelig chauffør bliver sigtet

Af
Claus Johansen og Benjamin Garne Jakobsen

Den 65-årige kvinde, som mandag eftermiddag ved 14-tiden blev påkørt foran Faktas butiksindgang i Helsinge, blev klemt fast under bilen og slæbt flere meter på parkeringspladsen. Det oplyser politiet.

Kvinden, som er fra Helsinge, blev alvorligt kvæstet og behandlet på stedet af en akutlæge, inden hun efterfølgende blev fløjet med akuthelikopter til Rigshospitalet.

Den hvide Mercedes, som påkørte kvinden, blev ført af en 18-årig kvinde, som også bor i Helsinge. Føreren var dog ikke umiddelbart i stand til at forklare politiet, hvordan ulykken skete. Ifølge politiets vagtchef var der ikke umiddelbart nogen vidner til ulykken.

Nordsjællands Politis pressetjeneste var tirsdag ikke i stand til at oplyse noget om kvindens tilstand.

Kvinden blev behandlet på stedet af en akutlæge, inden hun med helikopter blev transporteret til Rigshospitalet.

Kvinden blev behandlet på stedet af en akutlæge, inden hun med helikopter blev transporteret til Rigshospitalet. Foto: Jan F. Stephan

Køretøjet blev mandag sidst på dagen transporteret til en adresse, hvor en bilinspektør nu skal undersøge bilen nærmere.

Politiet havde tirsdag ikke taget stilling til, om den 18-årige kvinde skal sigtes.

Publiceret 19 November 2019 13:22

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.