Foto: Jens Berg Thomsen

56-årig kørte op i bilist fra Græsted

En 56-årig mand fra Farum blev torsdag eftermiddag sigtet for overtrædelse af færdselsloven, efter at han omkring kl. 16 havde kørt hårdt op i en bil ført af en 33-årig mandlig bilist fra Græsted. Det skete i forbindelse med køkørsel i sydgående retning på Hillerødmotorvejens forlængelse.

Den 33-åriges bil blev herefter skubbet op i en bil ført af en 80-årig kvinde fra Birkerød, som kom ud af kurs og endte med at blive skubbet en smule over mod den modsatte kørebane, hvor en bil ført af en 37-årig kvinde fra Helsinge fik påkørt sit sidespejl. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 15 November 2019 12:32

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.