Udbyttet blev slik og sodavand, da der natten til mandag var indbrud i Helsinge Rideklub.

Udbyttet blev slik og sodavand, da der natten til mandag var indbrud i Helsinge Rideklub. Modelfoto: Liselotte Sabroe, Ritzau Scanpix

Tyv med sød tand: Stjal slik og sodavand i rideklub

Mellem søndag klokken 22 og mandag klokken 8.45 har en eller flere tyve brudt to døre op i Helsinge Rideklub. Der blev blandt andet stjålet slik og sodavand under indbruddet, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 12 November 2019 12:30

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.