Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock BillionPhotos.com - stock.adobe.com

Hætteklædte tyve i Toyota brød ind på tankstation

Stjal slik og tobak

indbrud Der blev stjålet øl, vodka, en større mængde tobak, slikposer og mønter, der der tidligt torsdag morgen var indbrud på OK-tanken i Skærød.

Politiet fortæller i døgnrapporten, at fem mænd i en sort Toyota Aygo kørte frem til stedet iført sort tøj, hætter og maskering og smadrede glasset i hoveddøren med en sten. Politiet skriver også, at en patrulje efterfølgende kørte rundt i området uden at møde den sorte bil.

jbt

Publiceret 28 September 2019 17:00

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.