Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock chalabala - stock.adobe.com

Bil rullede rundt på mark: Fører stak af efter uheld

Passager i ulykkesbil måtte på hospitalet, fordi han formentlig har brækket ben og bækken

Af
Jens Berg Thomsen

112 Tidligt torsdag morgen klokken 1.43 rullede en bil halvanden gang rundt, efter den var forulykket i Gilleleje. På Krigsagervej skete der ifølge politiets døgnrapport det, at bilen i en venstresvingende kurve fik højrehjulene ud i græsrabatten. Efter 100 meter fortsatte bilen ud over en mark og rullede rundt.

Føreren af bilen stak ifølge politiet af, mens en 22-årig mandlig passager formentlig havde brækket benet og bækkenet.

"Nordsjællands Politi har på baggrund af spor en formodning om, hvem føreren af bilen er," skriver politiet.

Publiceret 27 September 2019 10:14

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.