Trafikvrede:

74-årig kvinde endte med at uddelte lussing

Af
Jens Berg Thomsen

Det gik voldsomt for sig, da en 74-årig kvinde søndag eftermiddag var ude at køre i bil på Rådyrvej i Gilleleje. Politiet skriver på døgnrapporten, at kvinden dyttede af nogle børn. Det fik en 35-årig kvinde til at ville diskutere situationen, og det udvikelde sig sådan, at den 74-årige uddelte en lussing til den 35-årige.

Den 74-årige kvinde, der er fra Hellebæk, er nu sigtet for vold, skriver politiet. Den 35-årige kvinde er fra Gilleleje.

Publiceret 24 September 2019 15:56

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.