Modelfoto

Modelfoto

Voldsomt sammenstød: Motorcykel kørt frontalt sammen med bil

Af
Jacob Nielsen

Klokken 12.33 skete der et alvorligt sammenstød mellem en personbil og en motorcykel på Frederiksværksvej syd for Græsted. Det oplyser vagtchefen hos Nordsjællands Politi.

De involverede er en 47-årig mandlig bilist og en 58-årig mandlig motorcyklist.

Motorcyklisten er med politieskorte kørt til behandling på Rigshospitalets Traumecenter. Han tilstand vurderes umiddelbart af politiets vagtchef som alvorlig. Der er ingen melding om bilistens tilstand.

Årsagen til ulykken ligger endnu ikke fast. Frederiksværkvej er her et par timer efter ulykken stadig spærret, og politiet arbejder fortsat på stedet.

Publiceret 18 September 2019 15:23

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.