Mand stak af fra indbrudsforsøg. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Mand stak af fra indbrudsforsøg. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Opdaget på fersk gerning: Mand stak af fra indbrud

Af
Jens Berg Thomsen

indbrud Mandag klokken 16.30 var der dramatik i Dronningmølle, da en beboer i et hus opdagede en mand, der var ved at bryde ind. Det var på Blåmunkevanget klokken 16.30, skriver politiet på døgnrapporten.

Beboeren spurgte manden, om han kunne hjælpe med noget, og det fik manden til at stikke af.

Han beskrives af politiet som værende "dansk" af udseende, 45-50 år, 175 cm høj og spinkel af bygning med kort, lyst – muligvis gråt hår – og kort fuldskæg. Han var iført turkis/blå træningsjakke med lynlås og mørkegår cowboybukser. Jakken var revet i stykker i siden og på bagpå.

Publiceret 17 September 2019 11:20

Julekoncert i Helsinge kirke

Jul For første gang nogensinde bliver der afholdt julekoncert i Helsinge Kirke. Det sker 7. december klokken 15.

Initiativet er kommet fra nogle af kirkens medarbejdere, og de lover, at deltagerne garanteret er i julehumør, når de går hjem efter arrangementet. Eftermiddagen er planlagt således, at der er julemusik for alle generationer. Julesalmerne er valgt af kendte borgere i Helsinge, og de fortæller inden salmerne synges, hvorfor netop denne salme er deres favorit, blandt alle julens mange smukke melodier.

Kirkens organist Henrik Carlsen spiller på kirkens orgel således, at deltagerne kan synge med på de valgte julesalmer. Ind imellem synger Purnima Ortved nogle af de sange, hun har fremført i kirken i løbet af året blandet med kendte julesange. Hun bliver akkompagneret af kirkens kordegn Leif Hauge Christensen på keyboard.

Arrangementet er gratis.