Foto: Jacob Gren/Byrd

Foto: Jacob Gren/Byrd

15-årig passager rev i rattet: To biler stødte sammen på motorvejsforlængelsen

15-årig dreng, som var passager i en bil, rev i bilens rat og forårsagede et sammenstød mellem to biler på motorvejsforlængelsen søndag aften

To personer måtte søndag aften på hospitalet, efter at to biler stødte sammen på Hillerødmotorvejens forlængelse, oplyser Nordsjællands Politi.

Sammenstødet skete, efter at passageren i den ene bil, en 15-årig ung mand fra Helsinge, rev i rattet, så bilen begyndte at slingre, oplyser politiet.

Ramte modkørende

Det lykkedes ikke bilens fører, en 50-årig kvinde, at få bilen på ret kurs, og hun ramte således en modkørende bil, der blev ført af en 47-årig kvinde fra Holte.

Den 15-årige blev efterfølgende sigtet for at have bragt andres liv og førlighed i fare.

Ifølge Ekstra Bladet er den 50-årige kvinde mor til den 15-årige, og hun og den 15-åriges far, som sad på bagsædet, blev kørt på hospitalet til et tjek, men de var, ifølge Ekstra Bladet, ikke kommet noget til. De var dog chokerede og kunne forståeligt nok kun give en kortfattet forklaring på ulykken.

Flere medier skrev søndag, at det var håndbremsen, den 15-årige trak i, men politiet melder altså mandag ud, at det var rattet, han rev i.

Mdt

Publiceret 02 September 2019 10:53