Arkivfoto: Jbt

Arkivfoto: Jbt

Blå blink i Ramløse: Mand anholdt for at ville stjæle nummerplader

Sigtet for nummerpladetyveri og for at have været til fare for andre

Af
Jens Berg Thomsen

Det var udviklingen af et nummerpladetyveri, der gjorde, at området omkring Netto i Ramløse tirsdag aften var fyldt med politibiler, og at en mand blev anholdt på stedet. Det oplyser presseafdelingen fra Nordsjællands Politi til Ugeposten.

Baggrunden for anholdelsen var en politijagt på en 37-årig mand. Han og en medsammensvoren havde forinden, omkring klokken 20.07, været ved at stjæle nummerplader fra en bil, der var parkeret på Paradisstien i Frederiksværk. Det opdagede bilens ejer, en 70-årig mand, og han forsøgte at standse de to. Mens den ene flygtede til fods mod et grønt areal, fortsatte den anden mand i bil fra stedet, og det gjorde, at den 70-årige måtte springe for ikke at blive ramt af bilen.

Anholdelsen i Ramløse skete efter, at den ene af de to gerningsmænd var stukket af fra bilen til fods. Han blev anholdt ved Borshøjvej. Den 37-årige blev derfor anholdt alene. Den 37-årige var ifølge politiet påvirket af euforiserende stoffer og spiritus, og han havde heller ikke noget kørekort. Politiet konfiskerede også bilen. Ud over det er manden sigtet for forsøg på tyveri og for at have været til fare for andre.

Publiceret 28 August 2019 15:19