Mikkel Søder er efterlyst for forsøg på mandrab i Plejelt. Foto: Steven Knap

Mikkel Søder er efterlyst for forsøg på mandrab i Plejelt. Foto: Steven Knap

Er efterlyst i hele verden: 'Farlig' eksrocker er stadig på flugt

Af
Jens Berg Thomsen

Tilbage i juni i år oplyste Nordsjællands Politi, at man nu havde efterlyst den 31-årige Mikkel Midtgaard Søder internationalt. Han forsøgte ifølge politiet tilbage i januar at begå manddrab i landsbyen Plejelt uden for Græsted. Dengang mente politiet, at det var en mulighed, at manden befandt sig i udlandet.

To måneder senere er der dog intet nyt, og manden er stadig på fri fod, fortæller presseafdelingen ved Nordsjællands Politi til Ugeposten.

Episoden i Plejelt skete i januar, hvor en 29-årig mand løb ind på en gård, hvor en kvinde var ved at læsse varer ud fra sin bil. Manden sagde "hjælp mig, hjælp mig" og satte sig ind i bilen og kørte væk. Derefter steg to mænd ud af en anden bil og skød efter den 29-årige. Politiet mener, at det var Mikkel Midtgaard Søder, der skød.

"Borgere der ser ham eller måtte have oplysninger om, hvor Mikkel Midtgaard Søder kan opholde sig, bedes omgående rette henvendelse til politiet på telefon 114," skrev politiet tilbage i maj i en pressemeddelelse, der også fortalte, at den formodede gerningsmand kan være farlig, og at man derfor ikke skal opsøge ham selv.

Mikkel Midtgaard Søder - på billedet herunder - er stadig efterlyst

Publiceret 13 August 2019 08:52

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici