To spritbilister blev taget i Tisvildeleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

To spritbilister blev taget i Tisvildeleje. Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Spritbilister taget i Tisvildeleje

To bilister blev taget af politiet, da de havde sat sig bag rattet, selvom de var påvirkede af alkohol. En 23-årig kvinde fra Valby blev standset på Godhavnsvej klokken 04.00, og en 18-årig mand fra København blev klokken 04.25 standset på Toftevej. De fik begge udtaget en blodprøve, som skal fastlægge deres nøjagtige promille. Nordsjællands Politi opfordrer til, at man aftaler, hvem der skal køre hjem, inden promillen når op over det tilladte, eller finder en anden måde at komme hjem på.

Publiceret 19 July 2019 10:33

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici