Modelfoto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Modelfoto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Spritbilist bragede ind i bil

En 77-årig mand fra Helsinge kørte onsdag aften klokken 22.10 ind i en modkørende bilist, en 43-årig kvinde fra Kokkedal. Sammenstødet skete ved Kildevej, hvor den 77-årige mand, der var påvirket af spiritus, ramte venstre side af den 43-åriges bil. Manden blev taget med på hospitalet for at få taget en blodprøve, som skal fastlægge hans nøjagtige promille, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 19 July 2019 13:30

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici