Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock Daisy Daisy - stock.adobe.com

68-årig dømt for færdselsuheld: Ramte modkørende bil

dom En i dag 68-årig mand fik forleden en dom i Retten i Helsingør for at have tilsidesat væsentlige hensyn i trafikken, da han tilbage i maj måned 2018 ramte en modkørende bil på Gilleleje Hovedgade.

Manden nægtede sig skyldig på forhånd, og hans forsvarer argumenterede blandt andet for, at vejen på stedet, hvor uheldet skete, bugter sig, og at et skilt til en skole tager opmærksomhed fra vejen. Derudover manglede der midterstriber på det sted, lød forklaringen. Retten fandt dog, at der ikke var noget, der havde forhindret manden i at blive i sin egen vognbane, og at vejen på ulykkesstedet er seks meter bred.

Dommen lød på en bøde på 2.500 kroner og en frakendelse af kørekortet i tre år.

Publiceret 18 July 2019 11:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici