Kvinde fik en knytnæve i ansigtet efter diskussion om en hund i en varm bil. Modelfoto: Adobe Stock

Kvinde fik en knytnæve i ansigtet efter diskussion om en hund i en varm bil. Modelfoto: Adobe Stock Catherine Murray - stock.adobe.c

Nu leder politiet efter voldelig hundeejer: Kvinde slået i ansigtet, da hun lukkede hund ud fra varm bil

En diskussion mellem en mand og en kvinde udviklede sig til vold i Dronningmølle

Af
Jens Berg Thomsen

En hund var tirsdag eftermiddag hovedbestanddelen i det, der udløste en voldsepisode på Museumsvej i Dronningmølle. Omkring klokken 15.15 kom en 64-årig kvinde fra Fredensborg i diskussion med en mand, der lige som kvinden havde parkeret en bil på stedet.

I mandens bil sad der en hund, og da manden var gået, havde kvinden åbnet bagklappen på bilen, fordi hun mente, at hunden ikke kunne sidde uden vand i det varme vejr. Hunden havde ifølge kvinden siddet og hevet efter vejret, står der i døgnrapporten fra Nordsjællands Politi.

Manden ankom på et tidspunkt til stedet og bekræftede, at både bil og hund tilhørte ham. Kvinden sagde, at han ikke kunne tillade sig at lade hunden sidde i bilen. Det fik manden til at gå truende hen mod kvinden og slå hende med en knytnæve i ansigtet.

Døgnrapporten fortæller, at manden var etnisk dansk af udseende, 50-55 år og omkring 170-175 centimeter høj. Han var almindelig af bygning, havde gråt, mellemlangt hår og talte dansk. Manden var iført en blå t-shirt, cowboyshorts og kondisko.

Politiet skriver på døgnrapporten, at man gerne hører fra vidner på telefon 114.

Publiceret 26 June 2019 13:11

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl