Modelfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Modelfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

Narkobilist standset

En 20-årig mand fra Gilleleje blev mandag klokken 17.20 standset, da han kom kørende ad Ny Mårumvej. Her viste en narkometertest, at han var påvirket af både hash og kokain, og han var desuden i besiddelse af mindre mængder af begge stoffer. Den 20-årige blev sigtet for kørsel under indflydelse af euforiserende stoffer samt besiddelse af hash og kokain, oplyser Nordsjællands Politi.

Publiceret 25 June 2019 14:30

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl