Modelfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix

Modelfoto. Foto: Mads Claus Rasmussen, Ritzau Scanpix Ritzau Scanpix

16-årig slået i hovedet med flaske

En 16-årig ung mand blev klokken 02.05 natten til mandag slået i hovedet med en flaske af en anden ung mand. Episoden skete på stranden ud for ”Lysglimt”, hvor den 16-årige var sammen med nogle venner, og den anden mand sad i nærheden med sine venner. Der opstod uenighed mellem dem, og i den forbindelse blev den 16-årige slået i hovedet med en flaske. Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være.

Publiceret 25 June 2019 16:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl