Arkivfoto

Arkivfoto

53-årig skubbet i brystet: Hasarderet overhaling endte i vold

To mænd blev onsdag eftermiddag uvenner over en hasarderet overhaling, og det endte med, at en 28-årig mand fra Helsinge blev sigtet for vold, efter han angiveligt havde skubbet en 53-årig mand fra Gilleleje i brystet.

Det skriver Nordsjællands Politi i sin elektroniske døgnrapport.

Episoden skete i forbindelse med, at de to mænd kom op at skændes, efter den 28-årige havde foretaget en hasarderet overhaling af den 53-årige, da de kørte ad Blytækkervej, oplyser politiet.

mw

Publiceret 20 June 2019 00:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl