Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Arkivfoto: Jens Berg Thomsen

Test viste narko og alkohol: 19-årig taget med til blodprøve

Af
Jens Berg Thomsen

En 19-årig mand måtte en tur på skadestuen for at få taget en blodprøve, efter han natten til onsdag blev standset på Larsensvej i Græsted af politiet.

Døgnrapporten fortæller, at der både var kokain og cannabis i kroppen på manden, der kommer fra Slangerup. Efter han blev standset onsdag klokken 2.05 gik turen til Nordsjællands Hospital i Hillerød.

Publiceret 24 May 2019 11:16

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl