Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock MuzzyCo - stock.adobe.com

Usædvanligt tyveri: Stak skruemaskine ned i bukserne

To mænd var på rov hos Stark i Græsted

Af
Jens Berg Thomsen

Døgnrapporten fra Nordsjællands Politi melder om tyveri fra byggemarkedet Stark, der ligger i Græsted. Her fortæller ordensmagten, at to mænd gik ind i butikken på et tidspunkt onsdag mellem klokken 13 og 13.30, hvor de gik hen til afdelingen med el-værktøj.

Her dækkede den ene mand, mens den anden puttede en skruemaksine ned i bukserne. Derefter gik de to mænd ud af butikken.

Døgnrapporten beskriver ikke, hvordan de to mænd så ud.

Publiceret 23 May 2019 00:00

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl