Modelfoto: Adobe Stock

Modelfoto: Adobe Stock candy1812 - stock.adobe.com

Uden kørekort på Kildevej

36-årig standset af politiet

Af
Jens Berg Thomsen

uden kørekort Han kørte ud af Kildevej - men det burde han måske ikke have gjort. Politiet skriver på døgnrapporten, at en 36-årig mand fra København klokken 10.55 tirsdag blev standset i en varevogn uden kørekort.

"Her viste det sig, at han havde sat sig bag rattet på den pågældende varebil, selvom han ikke havde erhvervet sig retten til at køre bil," fortæller politiet.

På døgnrapporten står der, at manden blev standset ved Helsinge.

Publiceret 15 May 2019 14:00

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici