Politiet havde onsdag afspærret Aspevej i Tisvildeleje omkring kvindens hus. Foto: Jens Berg Thomsen

Politiet havde onsdag afspærret Aspevej i Tisvildeleje omkring kvindens hus. Foto: Jens Berg Thomsen

Efter drab i Tisvildeleje: Mange har talt med politiet

"Vi hører gerne fra flere," siger politikommissær efter dødeligt overfald i Tisvildeleje

Af
Jens Berg Thomsen

Et par dage efter en 58-årig kvindes dødsfald som følge af et voldeligt overfald i hendes hjem i Tisvildeleje, har politiet hørt fra flere vidner og andre, der har vidst noget. Kvinden døde som følge af stump vold i sit hjem natten til tirsdag den 30. april.

"Vi har fået mange henvendelser, og dem er vi rigtig glade for. Vi hører også gerne fra flere, der måtte vide noget," siger politikommissær Henrik Gunst til Ugeposten.

I første omgang ville politiet gerne høre fra en person, der havde kørt i en mørk Renault, men vedkommende viste sig ikke at have noget med sagen at gøre.

Det var et familiemedlem til kvinden, der henvendte sig med bekymring til politiet. Det skete samme nat som overfaldet. Det fik politiet til at køre hen til adressen, hvor kvinden blev fundet og fløjet til hospitalet i helikopter. Hun døde senere af kvæstelserne.

"Vi efterforsker fortsat sagen bredt," siger Henrik Gunst.

Publiceret 03 May 2019 14:38

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici