En 58-årig kvinde blev i nat overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

En 58-årig kvinde blev i nat overfaldet i sit hjem i Tisvildeleje. Foto: Bjørn Nielsen/Byrd

58-årig kvinde død efter overfald i sit hjem

Af
Claus Johansen

En 58-årig kvinde fra Tisvildeleje er afgået ved døden som følge af de kvæstelser, hun pådrog sig ved et groft overfald natten til tirsdag, oplyser Nordsjællands Politi.

Overfaldet skete kort før klokken 03.14 natten til tirsdag den 30. april i kvindens hjem på Aspevej, og hun blev efterfølgende fløjet med helikopter til hospitalet, hvor hun tirsdag aften afgik ved døden.

Nordsjællands Politi var natten til tirsdag og hele tirsdagen på kvindens adresse i Tisvildeleje, hvor teknikere og hunde arbejdede med at finde og indsamle spor i sagen.

"Der er tale om et særdeles groft overfald, som har fået den værst tænkelige udgang. Efterforskningen er fortsat i fuld gang, og vi vil stadig meget gerne høre fra alle, som har set eller hørt noget usædvanligt, fx personer, biler eller lyde, i Tisvildeleje fra midnat tirsdag og frem til klokken 03.30 tirsdag nat," siger politikommissær og leder af efterforskningen Jakob Grell, Nordsjællands Politi.

Tirsdag eftermiddag bad politiet føreren af en Renault Megane, som var set køre ad Tisvilde Hovedgade i retning ud af byen klokken 03.20 tirsdag nat, om at henvende sig til politiet. Føreren kontaktede senere tirsdag Nordsjællands Politi, som efterfølgende har vurderet, at han ikke er relevant for sagen.

Kvindens pårørende er underrettet om dødsfaldet.

Vidner eller andre med oplysninger, der kan bidrage til opklaringen af sagen, kan kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

Publiceret 01 May 2019 08:30

Shamanisme på posthuset

FOREDRAG Shamanisme er fra gammel tid en mulighed for at komme i kontakt med dyr, planter, himlen og jorden, og det kommer Simon Simonsen og fortæller om på Det Gamle Posthus i Gilleleje mandag 28. oktober kl. 19.00-21.30. Der er gratis adgang for medlemmer af foreningen AlterNaturligVis - ellers koster det 100 kr.

Shamanisme er udbredt over det meste af jorden, og i nyere tid kan Shamanisme bruges til heling af fysiske problemer og hjælpe det enkelte menneske med psykiske ubehag. En af grundpillerne i Shamanismen er trommen. Når man trommer, opstår der en vibration som går ind og balancerer forskellige dele af kroppen og lukker andre lyde ude.

Simon Simonsen har stået i lære som Shaman hos Anette Høst, Scandinavian Center for Shamanic Studies.

nici