Foto: Scanpix Denmark/Thomas Lekfeldt / STF

Foto: Scanpix Denmark/Thomas Lekfeldt / STF Scanpix Denmark

I fuld fart forbi fotovogn: Bilist taget med 94 kilometer i timen i byzone

Af
Jens Berg Thomsen

Politiet fangede onsdag en bilist, der kørte hele 94 kilometer i timen på et sted, hvor man højest må køre 50 kilometer i timen.

Det skriver Nordsjællands Politi på Twitter onsdag eftermiddag.

ATK-vognen holdt på Østergade mellem Helsinge og Nejlinge, og 27 biler i alt blev fanget i fotofælden. I alt kørte 556 bilister forbi.

Tre kan se frem til et klip i kørekortet, skriver politiet, hvoraf den ene altså kørte 94 kilometer i timen. Ifølge websitet fartboeder.dk giver det en betinget frakendelse af kørekortet, fordi hastighedsoverskridelsen er mere end 60 procent.

Publiceret 24 April 2019 15:48

Kulturskole vil starte fællessang

arrangement "Har du lyst til at være med til at skabe en tradition for fællessang og fællesskab om sang og musik på Helsinge Bibliotek?" Sådan lyder invitationen fra Kulturskolen Gribskov til et startmøde på Helsinge Bibliotek onsdag 27. november kl. 17.

Alle er velkomne, uanset om man er vant til at synge, kun synger under bruseren, kan spille klaver, eller bare nyder sangen, når den synges sammen med andre. Biblioteket sørger for kaffe og kage.

I forbindelse med fællessang til Spil Dansk ugen 30. oktober med borgmester Anders Gerner, sagde flere af de fremmødte, at det gav gåsehud at synge sammen. Og det har nu inspireret til at skabe en tradition for meget mere fællessang og forhåbentlig 'gåsehudsoplevelser' på Helsinge Bibliotek.

Ambitionen er, at det første arrangement bliver at synge julen ind en gang i løbet af december.

Har man spørgsmål inden mødet, kan man kontakte afdelingsleder Susse Manthey Olsen på mail ssoer@gribskov.dk.

jesl