#GribskovValg17
#GribskovValg17
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Valgkampen skudt i gang: Alt under én overskrift


KOMMUNALVALG Tirsdag 21. november er der valg. Over hele landet skal folk til stemmeurnerne, og lokalt er der 23 pladser i spil til det Gribskov Byråd der fra 1. januar 2018 og fire år frem skal styre den lokale kurs.

Valget kan sagtens gå hen og blive en gyser i Gribskov. Som ved de foregående lokale kommunalvalg kan det igen til november blive ganske få stemmer der afgør både borgmesterkæde og flertal - og partierne ved det.

Derfor er valgkampen allerede i fuld gang. Skudt grundigt i gang af budgetdramaet lige før jul - og alle sager der kan positionere det enkelte parti, den enkelte kandidat, og rykke så meget som to stemmer, bliver grebet fra nu af og frem til 21. november.

Hele valget under én overskrift

For at skabe et nemt og klart overblik over debatten, samler vi på Ugepostens facebookside alt om valget under hashtag #GribskovValg17.

#GribskovValg17 vil stå som et aktivt link på alle opslag der omhandler valget, og fungerer som et kronologisk 'bibliotek' over alt hvad der har med valget at gøre på Ugepostens facebookside. Og skriver du #GribskovValg17 på dine offentlige facebookopslag, kommer de også med i puljen.

#GribskovValg17 gør valget nemt og overskueligt - under én overskrift.

God valgkamp.


Publiceret: 04. Januar 2017 15:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere