Hvide duge, kransekage fra Restaurant Gilleleje Havn, og Champganeglas på række, klar til årets ’Nytårsfredagsbar’.
Hvide duge, kransekage fra Restaurant Gilleleje Havn, og Champganeglas på række, klar til årets ’Nytårsfredagsbar’.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ugeposten inviterede indenfor til Nytårsfredagsbar









Fredag inviterede vi her på Ugeposten alle læsere og venner af huset indenfor til 'Nytårsfredagsbar'. En tradition på Ugeposten, hvor vi kan skåle det nye år ind sammen med læsere og andre venner af huset.

I to timer kom nye som velkendte ansigter forbi vores lokaler i Østergade i Helsinge, og dermed blev endnu et nyt år skålet ind på hyggeligste vis.

Journalist Jens Berg Thomsen forevigede hyggen med sit kamera.


Fredagsbarens første gæster fra Blistrup Lokalråd blev budt varmt velkommen med kold fadøl fra det lokale bryggeri ’Det Våde Får’. Et mikrobryggeri der holder til på Tolykkegaard ved Helsinge, og som kan findes på facebook.
Fredagsbarens første gæster fra Blistrup Lokalråd blev budt varmt velkommen med kold fadøl fra det lokale bryggeri ’Det Våde Får’. Et mikrobryggeri der holder til på Tolykkegaard ved Helsinge, og som kan findes på facebook.

Venner af huset havde taget det gode nytårshumør med til Ugepostens fredagsbar.
Venner af huset havde taget det gode nytårshumør med til Ugepostens fredagsbar.

Selveste julemanden kom også forbi for at ønske godt nytår.
Selveste julemanden kom også forbi for at ønske godt nytår.

Ugepostens mangeårige fotograf, Jan F. Stephan (th) kom også til ’Nytårsfredagsbar’ på Ugeposten, og faldt hurtigt i snak med sin håndboldven, Jørgen Simonsen.
Ugepostens mangeårige fotograf, Jan F. Stephan (th) kom også til ’Nytårsfredagsbar’ på Ugeposten, og faldt hurtigt i snak med sin håndboldven, Jørgen Simonsen.

Ugepostens nu 85-årige ’far’, Ove Vilmun, lagde vejen forbi lokalerne i Østergade for at ønske godt nytår.
Ugepostens nu 85-årige ’far’, Ove Vilmun, lagde vejen forbi lokalerne i Østergade for at ønske godt nytår.

Champagnen fik hurtigt ben at gå på da Ugepostens venner kom for at ønske godt nytår.
Champagnen fik hurtigt ben at gå på da Ugepostens venner kom for at ønske godt nytår.

’Skål, og godt nytår’.
’Skål, og godt nytår’.

Publiceret: 08. Januar 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt