Peer Pihl, Michael Olsen og Michael Jørgensen vil åbne den nye restaurant Bistro 3 på Havnevej i Gilleleje. Byen er inde i en rivende udvikling, siger de. Foto: Jens Berg Thomsen
Peer Pihl, Michael Olsen og Michael Jørgensen vil åbne den nye restaurant Bistro 3 på Havnevej i Gilleleje. Byen er inde i en rivende udvikling, siger de. Foto: Jens Berg Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trekløver åbner ny restaurant i Gilleleje

Bistro 3 kommer til at ligge badet i sollys på Havnegade i Gilleleje, fortæller de tre ejere


Snart slår et trekløver dørene op til en ny restaurant på Havnevej i Gilleleje. De tre, Peer Pihl, Michael Olsen og Michael Jørgensens nye sted får navnet “Bistro 3”.

“Der er sol hele dagen her. Det er fantastisk,” siger Michael Olsen, da Ugeposten får de endnu ikke færdige lokaler at se.

Restauranten bliver indrettet med åbent køkken og får et råt indtryk, fortæller de tre.

“folk får lov til at opleve det hele her,” siger Michael Jørgensen, der kommer til at være køkkenchef på Bistro 3.

“Atmosfæren er god her. Og Gilleleje er inde i en rivende udvikling med Kulturhavnen og alle forretningerne,” siger Peer Pihl.

Menukortet bliver ikke svulstigt, for på den nye restaurant i Gilleleje, fortæller de tre ejere.

“Vi vil hellere gå i dybden med retterne og have ti gennemarbejdede retter frem for 40,” siger Michael Jørgensen og fortæller, at køkkenet ikke nødvendigvis bliver klassisk fransk, men at gæsterne også kan komme til at opleve dansk nordisk eller japansk.

Bygningen har tidligere huset en skobutik og en butik med smykker og brugskunst. De tre ejere regner med, at restauranten åbner omkring midten af maj.

Michael Olsen har tidligere drevet Restaurant Anna-Louise i Gilleleje i syv år.


Publiceret: 19. April 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere