En lægehelikopter fløj den 20-årige til Rigshospitalet, men desværre stod hans liv ikke til at redde. Foto: Roslevfoto
En lægehelikopter fløj den 20-årige til Rigshospitalet, men desværre stod hans liv ikke til at redde. Foto: Roslevfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Tragisk: 20-årig mand afgået ved døden efter ulykke i Helsinge


ULYKKE En tragisk ulykke ramte tirsdag Gribskov. Her stødte en 20-årig mand sammen med en modkørende og døde efterfølgende af sine kvæstelser.

Ulykke skete, da den 20-årige tirsdag formiddag kom kørende ad Laugøvej i Helsinge. Her er han tilsyneladende kommet ud i rabatten med hjulene på højre side - og har så efterfølgende forsøgt at rette så hårdt op, at bilen er skredet sidelæns over i den modsatte side af vejbanen. Her kom en modkørende, der med en enorm kraft påkørte bilen i passagersiden.

Sporene viser, at den 68-årige modkørende har forsøgt at undvige, men at det ikke lykkedes.

Det er endnu uvist præcis, hvor hurtigt bilerne kørte på ulykkestidspunktet, men speedometret er fastlåst på 75 kilometer i timer.

Lige efter ulykken ilede en sygeplejerske og flere andre øjenvidner til stedet og skyndte sig at hjælpe de tilskadekomne. Den 20-årige fik med det samme kunstigt åndedræt og hjertemassage, og genoplivningsforsøget forsatte efterfølgende i en lægehelikopter, der var rekvireret fra Rigshospitalet. Undervejs til Rigshospitalets traumecenter blev den 20-årige mand erklæret død.

»Den dræbtes forældre har for kort tid siden været inde og tage afsked med ham på Rigshospitalet,« siger vagtchef Søren Bjørnestad til eb.dk.

Den 68-årige modkørende kom kun lettere til skade ved ulykken.


Publiceret: 14. September 2016 09:45
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt