Omkring ti børn mangler en familie til aflastning eller pleje. Modelfoto: Mostphotos
Omkring ti børn mangler en familie til aflastning eller pleje. Modelfoto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ti børn står og venter: Gribskov efterlyser plejefamilier

“Det er en berigelse,” siger plejefamilie


Omkring ti børn står lige nu og venter på enten en plejefamilie eller en aflastningsfamilie i Gribskov Kommune, og det får nu kommunen til at opfordre til, at man kan melde sig.

“Man kan gøre en stor forskel, hvis man har lyst og overskud til at invitere et ekstra barn ind i sin familie,” skriver Gribskov Kommune i en pressemeddelelse.

Indtil videre er der ingen tilmeldt til et informationsmøde den 12. oktober, hvor Gribskov Kommune fra klokken 17 til klokken 19 på rådhuset i Helsinge vil fortælle om, hvordan det er at være plejefamilie. Man kan også møde to plejefamilier, man kan møde familiekonsulenter fra kommunen, og man kan møde borgmester Kim Valentin (V), der kommer og siger velkommen.

Og det er givtigt at være plejefamilie, hvis man spørger. Det har Gribskov Kommune gjort i en pressemeddelelse, hvor en familie, der dog ikke ønsker deres navn i avisen:

“Vi oplever, at det er en berigelse i vores familieliv, at der kommer et nyt menneske ind i familien med en anden historie. Det giver os og vores børn en ny indsigt i livet. Som plejefamilie bliver du en person, som barnet kan dele store og små ting med, og som du skal være en trofast støtte for i den tid, barnet er hos dig,” siger familien i pressemeddelelsen.

Man kan melde sig til mødet hos familiekonsulent Carrie Bennetsen på cbenn@gribskov.dk eller ringe til hende på telefon 72 49 76 70.


Publiceret: 11. Oktober 2017 10:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt