Max Andersen fra ’Vingrotten’ med den kasse Spier rødvin der nu er på højkant på Ugepostens facebookside i anledning af ombygningen i SuperBrugsen. Foto: Jesper Gisli
Max Andersen fra ’Vingrotten’ med den kasse Spier rødvin der nu er på højkant på Ugepostens facebookside i anledning af ombygningen i SuperBrugsen. Foto: Jesper Gisli
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SuperBrugsen inviterer indenfor i ’Vingrotten’

Større ombygning i SuperBrugsen Gilleleje er slutFrugt og grønt er flyttet helt frem i butikken, og en større delikatesse- og spiseoplevelsesafdeling frister nu i bunden af butikken på Parkvej hvor en større ombygning nu er afsluttet og har gjort butikken endnu mere indbydende.

Hvor der tidligere var frugt og grønt allerbagerst i forretningen, inviteres kunderne nu indenfor i 'Vingrotten'. En ny og flot vinafdeling, der byder på et bredt sortiment af vine fra øst til vest, og fra syd til nord, og gør SuperBrugsen til hele nordkystens vin-forhandler. Klassiske og fremragende vine fra Bourgogne, italienske klassikere og andre kendte vine går hånd i hånd med spændende vine fra Grækenland, Kina, Mexico - ja, og selvfølgelig fra Danmark.


VIND: Vin på højkant på Ugepostens facebookside

“Det er nu en helt anderledes oplevelse for vores kunder at handle vin, og da vores sortiment bliver bredere og bredere, kan vi hele tiden nu ud til flere og flere, med mere og mere god vin”, siger Max Andersen der styrer 'Vingrotten' med nænsom hånd.

I anledning af ombygningen og indvielsen af 'Vingrotten', sætter SuperBrugsen og Ugeposten en kasse vin til en værdi a' kr. 600,- på højkant på Ugepostens facebookside, hvor alle er velkommen til at deltage i konkurrencen.

Gisli


Publiceret: 13. April 2018 12:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Ugeposten Gribskov

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu