Backen Jesper Dahl forlænger med Nordsjælland Håndbold og er samtidig glad for sin nye træner, der også er hans storebror. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Backen Jesper Dahl forlænger med Nordsjælland Håndbold og er samtidig glad for sin nye træner, der også er hans storebror. Arkivfoto: Jan F. Stephan

Alsidig back forlænger med Nordsjælland

Genoptræning er i gang oven på slem skade for håndboldspilleren Jesper Dahl, der bliver klar til den nye sæson

håndbold Den 26. marts fik højrebacken Jesper Dahl fra Nordsjælland Håndbold en slem skade. Men nu er han godt i gang med genoptræningen og bliver klar til den nye sæson, skriver klubben i en pressemeddelelse. Samtidig har spilleren forlænget sin kontrakt med klubben med et år.

"At kunne være med til at starte et nyt, spændende NH-projekt op er noget jeg finder ualmindeligt interessant. En blanding af at være en af de erfarne, der skal være med til at lede holdet i den rigtige retning og samtidig stadig være i et af de bedste udviklingsmiljøer, er noget nær et drømmescenarie for mig," siger Jesper Dahl i pressemeddelelsen.

Højrebacken nyder stor tiltro til klubbens nye cheftræner, der også er hans storebror. i Nordsjælland Håndbold Simon Dahl, der også er storebror til spilleren, nyder stor tiltro til er også stor

"I den sammenhæng har jeg svært ved at se, hvem der skulle kunne hjælpe mig bedre med netop dét end den person, der måske kender mig allerbedst, og som lige præcis har udvikling som sin force!" lyder det.

Simon Dahl returnerer rosen.

"Jesper har fra første dag været en nøglespiller for os. Han løber sjældent med de store overskrifter, men gør hver eneste dag et professionelt stykke arbejde, hvor ærgerrigheden for at blive bedre og det store vindergen smitter af på alle i og omkring klubben," siger Simon Dahl.

Spilleren har været ude siden den 26. marts i år, hvor han brækkede foden i en kamp mod GOG.

jbt

Publiceret 21 May 2019 14:24

SENESTE TV

Gå med 30 km ad Klosterruten

motion På lørdag 29. juni er det på med vandreskoene, hvis man vil med på en ca. 30 km lang vandretur på en del af Klosterruten. I spidsen går turlederne i Dansk Vandrelaug Hans Henrik Kleinert og Ingelise Kvorning.

"Vi starter i Esrum og går langs Esrum Sø gennem Gribskov, passerer Stjernen, der er centrum for de snorlige jagtveje, som Kong Christian den 5. anlagde, og fortsætter langs Store Grib Sø. Vi passerer Mor Grib's hule, kommer også forbi Æbelholt Kloster og slutter i Hillerød," fortæller de i en pressemeddelelse fra Dansk Vandrelaug.

Øvelser og små lege

Ud over at man får motion, vil der være forskellige indslag på turene som for eksempel 'Walk and Talk', særlige øvelser og små lege, hvor man bruger alle dele af kroppen, også hjerne og hjerte, og der vil være information om seværdigheder på turen.

Der bliver pauser undervejs til at nyde medbragt mad og drikke, inden turen slutter ved Hillerød station ca. kl. 16.30.

Turen starter kl. 9 ved Esrum skole, når bussen fra Saltum ankommer.

Det koster 30 kr. at deltage, hvis man ikke er medlem af Dansk Vandrelaug.

jesl